Diensten

Fietsenmaker aan huis in Dordrecht

Als er iets kapot is aan uw fiets is het niet nodig om torenhoge bedragen uit te geven voor een nieuwe fiets, terwijl uw huidige fiets met enkele aanpassingen ook nog prima functioneert. Als u gebruik maakt van mijn diensten als fietsenmaker aan huis in Dordrecht hoeft u zelfs niet eens het huis uit. Als u contact opneemt kom ik graag zo snel mogelijk bij u op locatie om het probleem aan uw fiets te verhelpen. Alles wat kapot kan gaan aan uw fiets kan ik snel voor u repareren. Bij John’s fietsreparatie op lokatie bent u bovendien verzekerd van betaalbare prijzen. Ik hanteer een transparante werkwijze waarbij ik altijd van tevoren laat weten welke kosten er verbonden zitten aan de reparatie. De voorrijkosten en arbeidskosten zijn altijd inbegrepen in de kosten.

Voor een complete reparatie tot aan het opknappen van het frame, tot aan het vervangen van onderdelen bent u bij John’s fietsreparatie op lokatie aan het juiste adres!

Elektrische fiets laten maken in Dordrecht

Ook als u in het bezit bent van een elektrische fiets kunt contact met mij opnemen voor fietsreparatie in Dordrecht. Ik repareer de elektrische onderdelen van uw fiets niet zelf, maar beschik wel over de juiste connecties om ook die problemen zo snel mogelijk voor u op te lossen.

Ook als u nieuwe accessoires wenst voor uw fiets kunt u bij mij terecht. Ik verkoop diverse accessoires, waaronder: zadels, standaards en bellen. Bent u benieuwd voor wel accessoires u allemaal bij mij terecht kunt? Neem dan gerust contact op en ik sta u graag te woord.

Contact

Als u op zoek bent naar een fietsenmaker aan huis in Dordrecht bent u bij mij aan het juiste adres. Ik repareer uw fiets snel en tegen eerlijke prijzen. U kunt mij bereiken door te bellen naar het nummer: 06-25141517. Ook kunt u contact opnemen via het contactformulier.

- Mocht u van uw oude fiets af willen, dan kom ik deze graag bij u op halen.

- Mocht u oude metalen hebben kunt u mij daar altijd voor benaderen, wij komen dit geheel kosteloos bij u op halen.

- Ik schenk 1 a 2 keer per jaar kinderfietsen aan minderbedeelde kinderen.