Aanbod

Tweedehands fiets kopen in Dordrecht

Bent u op zoek naar een goede en kwalitatieve fiets, maar wilt u hier niet teveel geld aan spenderen. In dat geval kunt u een kijkje nemen naar alle tweedehands fietsen die wij aanbieden. Het aanbod is heel gevarieerd van stadsfietsen, tot aan kinderfietsen. Ik ga regelmatig op zoek naar fietsen die mensen graag weg willen doen om uiteenlopende redenen. Ik knap deze fietsen volledig op en voorzie deze van een nieuw leven, zodat ik u hier blij mee kan maken. Voor alle fietsen geldt dat ze worden aangeboden voor betaalbare prijzen. Bij John’s fietsreparatie op lokatie bent u altijd verzekerd van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Gekwalificeerd, snel en betrouwbaar en excellent is een samenvatting van mijn diensten. Dit geldt uiteraard ook voor de fietsen die ik aanbied. Iedereen die een tweedehands fiets wilt kopen in Dordrecht, van particulieren tot aan bedrijven, zijn welkom om het aanbod te bekijken. Bekijk hier alle fietsen.

Gebruikte fiets kopen in Dordrecht

Iedereen die interesse heeft in één van de fietsen kan uiteraard contact opnemen. Ik ben altijd transparant over de specificaties van de fiets en de prijs. Als u op zoek bent naar een bepaald soort fiets kunt u contact opnemen via het contactformulier. Als ik die specifieke fiets niet aanbied, ga ik graag voor u op zoek naar uw gewenste tweedehands fiets. Ik wil u op deze manier graag de zorgen en tijd uit handen nemen die komen kijken bij het zoeken en kopen van een tweedehands fiets.

Contact

Wilt u graag een tweedehands fiets kopen in Dordrecht en heeft u uw gewenste fiets gevonden tussen ons aanbod? Neem dan gerust contact op. Ik vertel u graag meer over de specificaties en de prijs. U kunt mij bereiken door te bellen naar het nummer: 06-25141517. Ook kunt u contact opnemen via het contactformulier.